Het goede doel van onze webshop is bekend!

Groep 7/8 heeft het goede doel voor de webshop bedacht. Dit jaar gaan we proberen zo veel mogelijk geld te verdienen voor "De Liedjesfabriek".

Bij de Liedjesfabiek voelen zieke kinderen zich even beter. Met een mobiele studio gaan de medewerkers van de Liedjesfabriek op bezoek bij zieke kinderen. Samen schrijven ze een lied en nemen dit op. Er wordt ook een echte videoclip bij gemaakt. Zieke kinderen staan op een positieve manier in het middelpunt en krijgen een podium om hun verhaal te vertellen. De Liedjesfabriek zorgt voor een paar uur plezierige afleiding en een tastbare herinnering waar ze apetrots op kunnen zijn. 

Op dit moment is de Liedjesfabiek actief in 7 kinderziekenhuizen en in Villa Pardoes (een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen). Maar er zijn grote plannen om nog veel meer kinderen blij te maken met muziek. Daarom hebben we gekozen voor dit goede doel, alle donaties zijn welkom! 

De kinderen starten morgen met de productie, en we hopen zo spoedig mogelijk de webwinkel te kunnen vullen met leuke producten. 

Koop iets op onze webshop en u steunt ons en het goede doel!

 

Naar het overzicht