Voor- en naschoolse opvang

BSO De Keien

Dreamzzz Buitenschoolse opvang de Keien is gevestigd in het ruime dorpshuis de Zunnekamp te Geesteren.. Dreamzzz biedt dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid. 

Na schooltijd kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij hen terecht. De BSO biedt ruimte aan maximaal 10 kinderen per dag. De kinderen worden tijdens schooldagen lopend opgehaald vanaf de school. Er wordt nog een korte overdracht gedaan met de leerkracht van het kind, waarna ze vertrekken naar onze BSO locatie. Ze gebruiken de ingang van het Dorpshuis. In de vakanties worden de kinderen door de ouders op de locatie gebracht. De locatie ligt centraal, ze hebben het schoolplein tot onze beschikking en met een paar minuten zitten we midden in de vrije natuur. Hier kunnen de kinderen in een met zorg voorbereide omgeving plezier maken. De begeleidsters bieden de kinderen binnen verschillende thema’s, zoals techniek en wetenschap, cultuur, natuur en sport activiteiten aan. Waar inspanning, maar ook ontspanning zich afwisselen. Ze willen dat er voor elk kind de ruimte is, om zich ook na schooltijd, op zijn of haar manier te ontwikkelen. Of dit nou is door buiten hutten te bouwen of lekker te ravotten, of door theater, toneelstukjes en lekker samen knutselen. 

De omgeving staat voor de BSO leeftijd centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van het kind. Vandaar dat wij er met de kinderen op uit trekken en veel aandacht schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en hen bewust proberen te maken van hun eigen omgeving. 

De BSO is 40 weken per jaar geopend van 15.15 tot 18.30 uur. In de vakanties (12 weken) zijn ze geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Dreamzzz nodigt u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Zij vinden het belangrijk dat u als ouder de BSO komt ervaren en hun visie komt voelen en delen. Voor meer informatie zie de website van Dreamzzz kinderopvang.